Villa Hilman tarina

Villa Hilmassa uskotaan luonnolliseen hyvinvointiin ja ihmisarvoiseen elämään. Käsittelemme villaa käsitöiden muodossa yhtä hellästi kuin hoidamme asiakkaitammekin. Arvomaailmamme näkyy kaikissa toiminnoissamme, sekä toimii inspiraation lähteenä kehittäessämme uusia laadukkaita tuotteita ja palveluita.

Villa Hilman yrittäjän tarina

Asuessaan Helsingissä Jaana haaveili omasta boheemista "mummojen" hoitokodista, missä ikäihmisten hoito olisi lempeällä tavalla rajoja rikkovaa. Toteuttaakseen unelmansa ja tietoisuus jo silloin kasvavasta alasta Jaana aloitti lähihoitajan opinnot. Jaana kasvoi perheessä, jossa vanhemmat olivat yrittäjiä ja niin ajatus yrittäjäksi ryhtymiseksi ei tuntunut myöhemmässä vaiheessa pelottavalta ajatukselta. Jaanan tie vei Itä-Suomen kautta Lappiin Kittilään, josta löytyi sopiva paikka toteuttaa omaa unelmaa. Aiemmin hankittu artesaanin tutkinto tuki lähihoitajan tutkintoa ja tuntui hyvin luontevalta yhdistää nämä kaksi ammattia, koska villa oli Jaanalle mieluisa raaka-aine työstää käsityötuotteissa ja villan kehoa hoitavat ominaisuudet ovat valtavan hyvät hyvinvointi- ja hoivapuolella. Tästä nousi myös ajatus lampaasta sekä yrityksen logoon että aihioksi terapeuttiseksi eläimeksi hyvinvointipalveluihin.

Lappi antoi hyvät puitteet käynnistää yritys, jossa keskiössä on mielen ja kehon hyvinvointi käsitöiden ja hoivan muodossa. Yritys syntyi ikään kuin itsestään ja alkoi elämään omaa elämäänsä. Tulevaisuudessa Jaana aikoo kehittää ideaansa enemmän luonnonläheiseksi mm. aisti puutarha-kahvilan sekä monipuolisen palvelukeskuksen muodossa Raahen Alpualle. Jaana pitää kiinni unelmastaan toteuttaa hoivapalveluja entistä monipuolisemmin huomioiden nykyaikaiset mahdollisuudet tuottaa yksityisiä hoivapalveluita yhdistäen luovasti molempia osaamisalueitaan.

Filosofia

Villa Hilma Oy on hoiva- ja hyvinvointipalveluita sekä villaisia käsityötuotteita tuottava yritys. Tuotamme hoivapalveluita kotiin, lämmöllä ja asiakasta arvostaen. Toimimme Kittilän lisäksi Raahen seudulla.

Hoivapalveluiden laadukkaan asiakastyön takaa ammattitaitoinen henkilöstö. Työntekijämme ovat kokeneita alallansa ja pidämme ammattitaitoamme yllä olemalla tietoisia ajankohtaisista asioista. Hyödynnämme työssämme sähköisiä palveluita, kuten kotiin vietävien palveluiden työnohjausjärjestelmää.

Tiloilta käsin tuotetaan hyvinvointipalveluita luonnollisin ja perinteisin menetelmin sekä valmistetaan hyvinvointia ylläpitäviä villaisia tuotteita. Tuotteissa on huomioitu villan terveysvaikutukset jo tuotesuunnittelussa, sekä valmistus vaiheessa hyödynnetään villan muita hyviä ominaisuuksia.

Raikkautemme toiminnassamme takaa innostus oppia uutta. Haluamme toimia esimerkkinä tässä muuttuvassa maailmassa, hyväksyen kuitenkin aiemmin hyväksi havaittuja tapoja toimia. Pyrimme kuitenkin aina luomaan jotain omaa. Kaiken tuottamamme palvelun tai tuotteen takana on ajatus hyvään, liittyy se sitten terveyteen, virkistymiseen tai mielihyvään ostamasi tuotteen kautta.

Villa Hilma Oy:n arvoina mainittakoon luovuus, luotettavuus ja osaaminen

Jaana_Lampinen_Villa_Hilma.jpg

Jaana Lampinen
Lähihoitaja
jaana.lampinen@villahilma.fi, 044 520 1752