Palvelut

Toimintoja ja laatua ohjaa yksikkökohtaiset, asianmukaisesti laaditut omavalvontasuunnitelmat.

Villa Hilma Oy on hoiva- ja hyvinvointipalveluita sekä villaisia käsityötuotteita tuottava yritys. Lisäksi konseptiimme kuuluu palvelupiste Kaffe Silmukka. Tuotamme hoivapalveluita kotiin, lämmöllä ja asiakasta arvostaen. Toimimme Kittilän lisäksi Raahen seudulla ja Etelä-Savossa.

Hoivapalveluiden laadukkaan asiakastyön takaa ammattitaitoinen henkilöstö. Työntekijämme ja moniammatillinen toimija verkosto ovat kokeneita alallansa ja pidämme ammattitaitoamme yllä olemalla tietoisia ajankohtaisista asioista. Hyödynnämme työssämme sähköisiä palveluita, kuten kotiin vietävien palveluiden työnohjausjärjestelmää.

Tiloilta käsin tuotetaan hyvinvointipalveluita luonnollisin ja perinteisin menetelmin sekä valmistetaan hyvinvointia ylläpitäviä villaisia tuotteita. Tuotteissa on huomioitu villan terveysvaikutukset jo tuotesuunnittelussa, sekä valmistus vaiheessa hyödynnetään villan muita hyviä ominaisuuksia.

Raikkautemme toiminnassamme takaa innostus oppia uutta. Haluamme toimia esimerkkinä tässä muuttuvassa maailmassa, hyväksyen kuitenkin aiemmin hyväksi havaittuja tapoja toimia. Pyrimme kuitenkin aina luomaan jotain omaa. Kaiken tuottamamme palvelun tai tuotteen takana on ajatus hyvään, liittyy se sitten terveyteen, virkistymiseen tai mielihyvään ostamasi tuotteen kautta.

Villa Hilma Oy:n arvoina mainittakoon luovuusluotettavuus ja osaaminen