Blogi

Lue Villa Hilman blogista uusimmat kuulumisemme.

16.4.2018
Villa Hilma hoivapalvelut avasi ovensa Juvalla. Toiminnan laajeneminen sai nytkähdyksen eteenpäin kuluvalla viikolla Villa Hilman hankittua toimipaikan Juvalta.
23.2.2018
Koitti se päivä, kun Villa Hilma palaa Mikkelin seudulle palvelusetelituottajaksi.
25.12.2017
Asiointi päivä Oulussa. Jotain lumen ja veden sekaista työnsi taivaan täydeltä tänään. Jestas sentään, että se oli märkää. Kolme kertaa märempää kuin pelkkä vesisade. Mutta jos jotain positiivista pitää tästä ajatella, ei ollut pakkasta, eli ei siis ollut kylmä.
20.12.2017
Läksin Joensuuhun koulutukseen. Katkaisen matkan teon Kuopioon, jossa vietän yö seudun. Tutustun Jouluiseen kaupunkiin samalla reissulla. Onhan se mukava käydä kaupungeissa, nyt kun on päässyt makuun. Kittilässä muutaman vuoden vietettyä, sitä näköjään kaipaa ihmisten ilmoille. Missä muualla sitä ihmisiä näkee kuin kulkemalla ja käymällä erilaisissa paikoissa.
19.12.2017
Vuosi sitten päädyin Alpualle. Olin tulevinani Raaheen. Veden äärellä eläneenä meri on ollut elementti mikä täytyy olla jossain määrin liitoksissa paikkakunnassa missä asun. Ja nyt se täyttyi, Raahe on merikaupunki. Niin on ollut Helsinki, Mikkeli, Kittilä ja nyt siis Alpua, eli Raahe.